Serat wedhatama kaanggit dening - Serat Wedhatama (Ajaran

Kaanggit dening wedhatama serat Menelaah Serat

Kaanggit dening wedhatama serat Serat Wedhatama

Kaanggit dening wedhatama serat Menelaah Serat

Kaanggit dening wedhatama serat Larasati Rukmana:

Serat Wedhatama Dianggit/dikarang Dening

Kaanggit dening wedhatama serat 8 Soal

Serat Rama Macapat / kaanggit dening R. Ng. Yasadipura ; dialihaksara oleh Dhagan Widyaloka ; editor, Supardjo

Kaanggit dening wedhatama serat Kelas X/Gasal

Serat Wédhatama

Kaanggit dening wedhatama serat Serat Wedhatama

Kaanggit dening wedhatama serat Larasati Rukmana:

Serat Wedhatama Pupuh kinanthi kaanggit dening

Kaanggit dening wedhatama serat Serat Rama

Serat Wedhatama Pupuh kinanthi kaanggit dening

Kaanggit dening wedhatama serat Kelas X/Gasal

Wong kang cethek ngelmune lan ongas, wateke katok nalika ngomong ora gelem kalah lumuh asor kudu unggul lan ngremehake wong liya.

  • .

07 Kang kadyeku, kalebu wong ngaku-aku, akale alangka, elok Jawane denmohi, paksa ngangkah langkah met kawruh ing Mekah.

  • Serat tersebut sudah dialih tuliskan tetapi masih menggunakan bahasa jawa juga disertai pula dengan terjemahan dari masing-masing pada dalam tembang-tembang yang terdapat dalam Serat Wulangreh tersebut.




2022 www.rustforrubyists.com